Ejendomsservice

Erhvervsrengøring

Jeg er ikke en robot

Skræddersyet rengøring

Vi tilpasser ejendomsservicen så du får det bedst mulige resultat.

Mere end 25 års erfaring

Det et vigtigt for os at vi afleverer et godt stykke arbejde.

Gratis prøveperiode

Alt arbejde udføres til aftalt tid og perfektion.

Erhvervsrengøring

Ønsker du rene og pæne omgivelser på din arbejdsplads og give dine ansatte et bedre klima at arbejde i? Du kan nemt og enkelt kontakte os og få erhvervsrengøring til din arbejdsplads uanset størrelsen, og vi dokumenterer altid vores resultater, så du kan være sikker på ikke at blive snydt. Vi udfører erhvervsrengøring i København, Valby og Frederiksberg.

Få en gratis prøveperiode og se om vi matcher hinanden.

Erfaren og professionel erhvervsrengøring

Der er få ting så vigtige som et godt og sundt indeklima, og det kræver naturligvis hyppig rengøring af arbejdspladsens lokaler. Dette kan vi heldigvis tilbyde, og med vores erhvervsrengøring får du ikke bare rengøringsfolk med over 15 års erfaring, men du får også en sikkerhed for, at alt bliver rengjort til perfektion, før vi forlader bygningen.

En ting er, at der ser rent ud på arbejdspladsen, men det er noget helt andet, hvis der også skal være fuldstændig rent, og derfor går i altid grundigt til værks og rengøre i dybden ned til mindste detalje, så alt er pletfrit bagefter. Derudover tager vi også et kolossalt ansvar for vores fælles klima, da alle vores rengøringsprodukter er miljøvenlige for at sikre en skånsom behandling af vores planet.

Vinduespolering

100 procents tilfredshedsgaranti med vores erhvervsrengøring

Du er altid sikret 100 procents tilfredshed, når du vælger os til erhvervsrengøring, da vi har fuld tilfredshedsgaranti for alle vores opgaver. Det gælder, uanset om du er et lille kontorfællesskab eller en stor virksomhed, da alle skal kunne være fuldstændigt sikre på at få kompetent og perfektionistisk rengøring af professionelle fagfolk.

Vi dokumenterer alle vores opgaver, så du ved, at alle aftaler overholdes, og hvis du mener, vi har overset noget eller lavet en fejl, så kommer vi med det samme ud og løser problemerne uden diskussion. Vi regner dog kraftigt med, at alt er, som det skal være, når vi er færdige på adressen, da vores folk aldrig løber fra en aftale, hvilket kommer din arbejdsplads til gode.

Kontakt os
Gulvvask

Hvad koster erhvervsrengøring?

Der findes ikke to virksomheder og situationer, som er ens, og derfor er vi altid uhyre fleksible og skræddersyer en løsning specielt til dig, når du ønsker at samarbejde med os. Dette inkluderer også prisen, da den er lavet særligt til det, du har behov for, og vi arbejder derfor ikke med faste prisrammer, da det fjerner menneskeligheden i vores samarbejder.

Du kan få erhvervsrengøring, som passer perfekt til dine ønsker, hvad enten du har brug foren enkelt stor hovedrengøring, en rengøring hver uge, eller noget helt tredje. Vi er her for dig, og det er dig, der er i fokus i vores samarbejde, så kontakt os med det samme og lad os sammen finde ud af, hvordan du kan få et renere arbejdsmiljø.

Kontakt os og hør mere

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ring til os på +45 40 10 24 18 eller udfyld hjemmesidens kontaktformular, så vi kan komme i kontakt med dig. Du vil altid blive mødt af servicemindede medarbejdere, der alle sætter sig ind i din unikke situation og sammen med dig finder den helt perfekte løsning.